Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

14 Αυγούστου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

στην 88η ΔΕΘ (Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης)

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ – ΟΤΑ (ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε) συμμετέχει με περίπτερο στην 88η ΔΕΘ (Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης) από τις 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024. Στόχος μας είναι η προβολή των τοπικών ποιοτικών παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων της περιοχής της Π.Ε. Τρικάλων, τα οποία αποτελούν έναν πολύ σημαντικό κεφάλαιο και πόλο έλξης όσων αναζητούν νέους τουριστικούς προορισμούς.

Η δράση εντάσσεται και χρηματοδοτείται από το τοπικό πρόγραμμα CLLD/ LEADER της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. (Μέτρο 19.3 του ΠΑΑ 2014 – 2020) σχεδίου διακρατικής συνεργασίας με τίτλο: «iFlavours - Ανάδειξη τοπικών ποιοτικών παραδοσιακών προϊόντων ψηφιακά».

Η ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε καλεί τους παραγωγούς και μεταποιητές τοπικών προϊόντων της Π.Ε. Τρικάλων να δηλώσουν συμμετοχή για να εκθέσουν τα προϊόντα τους, στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο περίπτερο (Γωνιά Γαστρονομίας) και διάρκειας από 7 - 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Ενδεικτικά προϊόντα μπορεί να είναι: Φέτα (ΠΟΠ), Κασέρι (ΠΟΠ), Μανούρι (ΠΟΠ), Γαλοτύρι (ΠΟΠ), Μπάτζος (ΠΟΠ), Κρασιά λευκά, ερυθρωπά (ροζέ) και κόκκινα, Τρικαλινό λουκάνικο, Προϊόντα με βάση το γάλα, όπως: Γιαούρτι, ξινόγαλο, βούτυρο, μυζήθρα, Παραδοσιακά ζυμαρικά: Τραχανάς ξινός, τραχανάς γλυκός, χυλοπίτες, Παραδοσιακές πίτες, Πέστροφα Ασπροποτάμου, Οπωροκηπευτικά: φακές, μήλα, καρύδια και κάστανα, Ποικιλία σε τουρσί από ντόπια λαχανικά και κηπευτικά, Αρωματικά βότανα και μπαχαρικά από τον ορεινό όγκο, Μέλι, Παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού και λικέρ, Τρικαλινός χαλβάς «σαπουνέ», Λουκούμια, Τσίπουρο κ.λπ.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο περίπτερο της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε, καλούνται οι επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας έως την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε

Υπεύθυνοι: Έφη Δούλη και Βάιος Κουτής, τηλ.2432025370, e-mail: kenakap@kenakap.gr


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣTHN 31η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣTHN 31η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

20 Αυγούστου 2024

Με βάση την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 20-08-2024 (Θέμα 1ο) και σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι...

Μάθετε περισσότερα